Pro přípravu budeme potřebovat tyto suroviny:
2 lžíce olivového oleje, 3 hrnky různobarevných paprik, 1 jalapeňo paprička, 5 stroužků česneku, 3 hrnky pokrájené cibule, 1/2 hrnku zeleného koriandru (může nahradit petrželka), 1 lžíce rajského protlaku, šťáva z 1 limetky, sůl, mletý pepř
Postup přípravy receptu:
Všechny suroviny vložíme do mixeru a umixujeme z toho pastu.
Další články:
Arroz con camarones, rýži uvaříme v osolené vodě...
Černé fazole můžeme jíst samostatně nebo jako přílohu.
Kubánská polévka ze sladké kukuřice a mořských ryb zdobíme výsečí citrónu.
Jambalaya je kreolské jídlo.
Cayo Coco je ostrov v blízkosti kubánských břehů.
Varadero, to jsou moderně vybavené hotely, kvalitní služby a nádherné pláže plné bílého písku.
Chilli con carne pochází z Mexika.
Zátoka Guantánamo s vojenskou základnou.
Pěstování cukrové třtiny a výroba cukru má svoji tradici.
Kreolské kuře podáváme s rýží.
Sofrito je jídlo, které zve k zasednutí ke stolu.
Kuba je tropická latinskoamerická země.