Kuba

Losos v alobalu s pomerančem

Kubánská kuchyně

Pro přípravu budeme potřebovat tyto suroviny:

4 podkovy z lososa, bílý pepř, mořská sůl, 1 limetka, 1 pomeranč, 8 snítek rozmarýnu, 8 lístků bazalky, 40g másla

Postup přípravy receptu:

Lososa opláchneme, osušíme, osolíme, opepříme, zakápneme šťávou z limetky a posypeme nastrouhanou pomerančovou kůrou. Na vrchní stranu každé podkovy z lososa položíme 2 snítky rozmarýnu a 2 lístky bazalky. Pomeranč nakrájíme na plátky, které položíme na bylinky. Nakonec ke každé podkově z lososa přidáme 10g másla a každou zvlášť zabalíme do alobalu. Necháme uležet 2 hodiny v chladu a poté položíme na středně rozpálený gril. Grilujeme pomalu 8-9 minut.

Další články:

Grilovaný lilek můžeme zakápnout olivovým olejem.

Cayo Coco je turisty navštěvovaný ostrov poblíž kubánských břehů.

Špíz kuřecích jater a zeleniny můžeme potírat marinádou.

Salát z grilované zeleniny se sýrem feta promícháme a podáváme.

Zátoka Guantánamo s vojenskou základnou.

Varadero, to jsou moderně vybavené hotely, kvalitní služby a pláže plné bílého písku.

Chilli con carne pochází z Mexika.

Krůtí hamburger doplníme plátkem sýra.

Domácí klobásy na gril potíráme při grilování vodou.

Kreolské kuře podáváme společně s rýží.

Cheeseburger recept na přípravu.

Grilované papriky plněné směsí v alobalu.

Plněné papriky v alobalu na gril grilujeme 10 minut.

Plněné grilované rolky z lilku

Kuba - navigace

Losos v alobalu s pomerančem je jídlo, které zve k zasednutí ke stolu.


Tyto stránky používají cookies, jak jsou využívána vaše data.