Kuba

Chicharrones de pollo

Kubánská kuchyně

Pro přípravu budeme potřebovat tyto suroviny:

Množství na 4 porce: 1 kuře, 2 polévkové lžíce sójové omáčky, 2 polévkové lžíce citrónové šťávy, škrobová moučka nebo hladká mouka, olej

Postup přípravy receptu:

Kuře rozkrájíme na malé kousky, které hodinu marinujeme ve směsi ze sójové omáčky a citrónové šťávy. Po této době marinování je obalíme ve škrobové moučce a opečeme na rozpáleném oleji.

Další články:

Kubánská polévka ze sladké kukuřice a mořských ryb zdobíme výsečí citrónu.

Jambalaya je kreolské jídlo.

Zátoka Guantánamo s vojenskou základnou.

Varadero, to jsou moderně vybavené hotely, kvalitní služby a nádherné pláže plné bílého písku.

Chilli con carne pochází z Mexika.

Kreolské kuře podáváme s rýží.

Pěstování cukrové třtiny a výroba cukru má svoji tradici.

Cayo Coco je ostrov v blízkosti kubánských břehů.

Černé fazole můžeme jíst samostatně nebo jako přílohu.

Kuře s rýží doplníme zeleninu a zalijeme omáčkou.

Arroz con camarones, rýži uvaříme v osolené vodě...

Kuba - navigace

Chicharrones de pollo je jídlo, které zve k zasednutí ke stolu.


Tyto stránky používají cookies, jak jsou využívána vaše data.