Pro přípravu budeme potřebovat tyto suroviny:
Množství na 4 porce: 1 kuře, 2 polévkové lžíce sójové omáčky, 2 polévkové lžíce citrónové šťávy, škrobová moučka nebo hladká mouka, olej
Postup přípravy receptu:
Kuře rozkrájíme na malé kousky, které hodinu marinujeme ve směsi ze sójové omáčky a citrónové šťávy. Po této době marinování je obalíme ve škrobové moučce a opečeme na rozpáleném oleji.
Další články:
Kubánská polévka ze sladké kukuřice a mořských ryb zdobíme výsečí citrónu.
Jambalaya je kreolské jídlo.
Zátoka Guantánamo s vojenskou základnou.
Varadero, to jsou moderně vybavené hotely, kvalitní služby a nádherné pláže plné bílého písku.
Chilli con carne pochází z Mexika.
Kreolské kuře podáváme s rýží.
Pěstování cukrové třtiny a výroba cukru má svoji tradici.
Cayo Coco je ostrov v blízkosti kubánských břehů.
Černé fazole můžeme jíst samostatně nebo jako přílohu.
Kuře s rýží doplníme zeleninu a zalijeme omáčkou.
Arroz con camarones, rýži uvaříme v osolené vodě...
Chicharrones de pollo je jídlo, které zve k zasednutí ke stolu.
Kuba je tropická latinskoamerická země.