Kuba

Černé fazole

Kubánská kuchyně

Pro přípravu budeme potřebovat tyto suroviny:

250g černých fazolí, 200g papriky, 100g cibule, 4 stroužky česneku, kmín, oregano, sůl, mletý pepř, olivový olej

Postup přípravy receptu:

Černé fazole namočíme přes noc do vody. Připravíme si hrnec s olivovým olejem, do kterého přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, papriku a česnek. Vše osmažíme. Poté přidáme černé fazole, kmín, pepř, sůl a oregano a vaříme tak dlouho, až vznikne hustá kaše, kterou je možno jíst samostatně nebo použít jako přílohu.

Další články:

Cayo Coco je ostrov v blízkosti kubánských břehů.

Varadero, to jsou moderně vybavené hotely, kvalitní služby a nádherné pláže plné bílého písku.

Chilli con carne pochází z Mexika.

Jambalaya je kreolské jídlo.

Zátoka Guantánamo s vojenskou základnou.

Pěstování cukrové třtiny a výroba cukru má svoji tradici.

Kubánská polévka ze sladké kukuřice a mořských ryb zdobíme výsečí citrónu.

Arroz con camarones, rýži uvaříme v osolené vodě...

Kreolské kuře podáváme s rýží.

Kuba - navigace

Černé fazole jsou jídlo, které zve k zasednutí ke stolu.


Tyto stránky používají cookies, jak jsou využívána vaše data.