Pro přípravu budeme potřebovat tyto suroviny:
250g černých fazolí, 200g papriky, 100g cibule, 4 stroužky česneku, kmín, oregano, sůl, mletý pepř, olivový olej
Postup přípravy receptu:
Černé fazole namočíme přes noc do vody. Připravíme si hrnec s olivovým olejem, do kterého přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, papriku a česnek. Vše osmažíme. Poté přidáme černé fazole, kmín, pepř, sůl a oregano a vaříme tak dlouho, až vznikne hustá kaše, kterou je možno jíst samostatně nebo použít jako přílohu.
Další články:
Cayo Coco je ostrov v blízkosti kubánských břehů.
Varadero, to jsou moderně vybavené hotely, kvalitní služby a nádherné pláže plné bílého písku.
Chilli con carne pochází z Mexika.
Jambalaya je kreolské jídlo.
Zátoka Guantánamo s vojenskou základnou.
Pěstování cukrové třtiny a výroba cukru má svoji tradici.
Kubánská polévka ze sladké kukuřice a mořských ryb zdobíme výsečí citrónu.
Arroz con camarones, rýži uvaříme v osolené vodě...
Kreolské kuře podáváme s rýží.
Černé fazole jsou jídlo, které zve k zasednutí ke stolu.